Fotograf: Klaus Vedfelt

OM
Hassan
Preisler

Hassan Preisler er oprindeligt uddannet skuespiller, men fungerer i dag som forfatter, dramatiker og radiovært. Han har gennem en lang karriere spillet roller på landets store og små teaterscener, i film og tv-serier, samt skrevet voksen- og børnebøger, scenedramatik, filmmanuskripter og ugentlige klummer i landets store aviser. Gennem de seneste år har han været vært på radioprogrammer som mandemagasinet Min Lille Hassan og portrætprogrammet Det Næste Kapitel. Hassan Preisler har modtaget en lang række nomineringer og priser, herunder til Reumertprisen, DR’s Romanpris og Prix Radio. Han er fraskilt far til en datter, som han har hos sig i lejligheden på Nørrebro hver anden uge. 

Hassan Preisler har bl.a. medvirket i filmene Behaviour, Små fejl, Grønne hjerter, Stykke for stykke og Om kærlighed. Da han i sommeren 2013 udkom med sin debutroman “Brun mands byrde”, som er en dekonstruktion af hans egen historie, var det med begejstrede anmeldere, der med det samme sammenlignede forfatteren med en “brun Dan Turéll”. Hassan Preisler får også rosende ord med på vejen, når han afholder en række interessante foredrag om emner inden for kunst, politik, forhold, kønsroller og familie.

Hassan Preisler har holdt foredrag på/for Aros, Statens Kunstfond, Unilever, Dansk Kunstnerråd, Hindsgavl Slot, Oure Idrætshøjskole, Spot Festivalen, Politikens Hus, Organisationen af Danske Museer, Bogforum, Krogerup Højskole, Eutopia, Grundtvigs Højskole, Folkemødet på Bornholm, Den Sorte Diamant, Rødding Højskole, Foreningen af Danske Ansættelsesadvokater, Kulturmødet på Mors, Danmarks Radio, FOF København, Reumertprisen, Dansk Skuespiller Forbund, Ungekulturens topmøde og en lange række biblioteker, museer, gymnasier, efterskoler og teatre.

KontaKt Booking

Her kan du sende en forespørgsel, hvis du ønsker at booke et af Hassan Preislers unikke og spændende foredrag. Du er også velkommen til blot at stille et spørgsmål. Udfyld venligst formularen til højre med dit navn, din email og dit telefonnummer. Du vil modtage et svar hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Du kan også kontakte os på 35 12 12 99 for booking eller [email protected]