Foredrag

Foredrag 1

Hassan Preisler holder foredrag om så forskellige emner som Moderne maskulinitet, Sandheder og livsløgne, Politisk kunst i nutiden, Kvindelig modbydelighed, Finkultur vs. folkelig kultur, Nærgående interviewteknik, Digterpræsten Kaj Munk, Mit livs lærer, Etniske offerroller, At skrive dramatisk dramatik, Hans Kirk og Fiskerne, Skilsmissens smerte og sejre, Skam og skyld, Udkant vs. storby, Kontroversiel kunstkritik, Faderskabets forbandelse, At skrive levende litteratur og Kærlighedens kvaler. 

Hassan Preisler kan både skræddersy sit foredrag til kunden fra grunden, eller han kan bruge en eksisterende skabelon som udgangspunkt. Under alle omstændigheder ønsker han, at hans foredrag bliver så levende, aktuelt, relevant og overraskende for tilhørere og arrangørerne som muligt, og således er det en del af hans forberedelse, at han kommunikerer en del med kunden om indhold, form og tilhørernes sammensætning og - især - forventninger. Om Hassan Preisler virker som foredragsholder, workshopleder eller moderater, så bruger han teknikkerne fra teatret, således at hans oplæg både vil overraske, bevæge og provokere, fx. ved at være publikumsinddragende og -aktiverende.

Fotograf: Klaus Vedfelt

Kontakt & Booking

Her kan du sende en forespørgsel, hvis du ønsker at booke et af Hassan Preislers unikke og spændende foredrag. Du er også velkommen til blot at stille et spørgsmål. Udfyld venligst formularen til højre med dit navn, din email og dit telefonnummer. Du vil modtage et svar hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Du kan også kontakte os på 35 12 12 99 for booking eller [email protected]